Despre noi - Locatii.MD Despre noi - Locatii.MD

Despre noi

Proiectul nostru a fost lansat în anul 2020. Până în prezent avem înregistrate pe site peste 4000 de companii și locatii. Dar nu dorim sa ne oprim aici, scopul nostru este să mărim si sa anuntam vizitatori nostri cu cele mai bune locatii. Menționăm că este primul proiect de acest gen lansat în Republica Moldova și investim toate resursele noastre pentru îmbunătățirea acestuia.

Ne cerem scuze pentru banerele cu reclama sau cu careva probleme tehnice. Insa te putem asigura ca lucram la toate acestea pentru ca proiectul nostru sa fie de top! Bannerele cu reclama ne ajuta la intretinerea acestui site.

Locatii.md oferă posibilitatea tuturor să evaluze locatiile, evenimente, meniuri  și tot odata să scrie recenzii cu privire la experiențele pe care le-au avut, iar locatiile afisate pe platforma noastra să își lărgească lista clienților mulțumiți, prin îmbunătățire continuă. Misiunea noastră este să asigurăm legătura dintre clienți și administrația companiilor.

Valorile noastre sunt : Transparență și dezvoltare continuă.

Principala noastră resursă sunteti voi, cei care ne viziteaza si ne sustin, cei care fac tot posibilul să ofere o experiență plăcută alaturi de site-ul nostru Locatii.md.

Suntem acei care va ofera sa faceti alegerea corectă, împreună cu noi suntem un viitor unit!

 

De ce să înregistrezi pe site-ul nostru?

√ Oferim totul ce e mai bun pentru toti!
√ Vă ajutăm să creați impresia potrivita in locatiile vizitate
√ Vă ajutăm să vă îmbunătățiți produsul sau serviciul unei locatii
√ Asigurăm conectarea P2P (de la persoană la persoană)

PLANNING

PASSION

CARING

SUPPORTIVE